• Követhetsz itt is
Angoltanár Attila
Budapest
06209508445
0
Még nincs szavazat

Angoltanár Attila

Kedves, végtelen türelmű, pozitív energiákat sugárzó, 43 éves (de fiatalos), kétdiplomás angoltanár magánórákat ad a XI. kerületi Gazdagréten.

Mindkét diplomám nyelvtanítói/nyelvtanári típusú, összesen 7 évet töltöttem el a felsőoktatásban az idegen nyelvek megtanításának helyes módszereit tanulmányozva itthon és Angliában. Több mint 20 éve foglalkozom magántanítással, és a bő két évtized során közel 500 diákot volt szerencsém angolra tanítani. Szakmai sikereim (például a kb. 90%-os arányban elsőre sikeresen vizsgázók alap-, közép- és felsőfokon) mellett erkölcsi sikerként könyvelem el, hogy tanítványaim többségével életre szóló barátságok köttetnek professzionális megközelítésű, mégis közvetlen hangvételű óráimon. Ennek elsődleges oka, hogy az órák általában nagyon beszédcentrikusak és természetesek. További erősségeim között említeném az angol nyelvtan átfogó és alapos ismeretét, valamint az anyanyelvi szintet közelítő autentikus kiejtésemet.

Az órák felépítését céljaid határozzák meg. Ha vizsgára készülsz -legyen az bármilyen típusú és szintű megmérettetés, írásbeli vagy szóbeli -az adott vizsga anyagából és feladataiból készülünk. Ha bizonytalan alapokra épített nyelvtantudásodat szeretnéd megerősíteni, arra fogunk koncentrálni, és átlátható rendszerbe helyezzük a sokszor egymástól elszigetelten rögzített nyelvi elemeket. Ha elméletben erős vagy, csak a megszólalás okoz nehézséget, rengeteget beszélünk majd. Ha pedig szeretnéd szisztematikusan és élvezetesen tanulni a nyelvet egészében -akár teljesen az alapoktól -valamelyik népszerű nyelvkönyv-családdal (Headway, New English File...), abban is számíthatsz rám. Üzleti angolt is tanítok, és bár a közgazdaságtan magasabb szintjeire nem merészkednék, mérsékeltebben üzleti szövegvilágú tankönyveket rendszeresen használok.

Várom jelentkezésed, hogy együtt pontosíthassuk, Neked mire is van szükséged valójában. Hope to see you soon! ;)

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Megosztás: