• Követhetsz itt is
Deutschunterricht
Budapest
06202748102
0
Még nincs szavazat

Deutschunterricht

Az ELTE-TFK magyar-német szakán végeztem, majd Németországban tanultam és tanítottam. Jelenleg nyelviskolákban tanítok, illetve magántanítványaimat készítem föl - eredményesen - nyelvvizsgára általános és gazdasági nyelvből, valamint érettségire; igény szerint korrepetálást is vállalok. A tanításban fölhasználom a Németországban szerzett tudást, és a kinti tananyagokat, módszereket. Fontosnak tartom tanítványommal a barátságos, jó viszonyt, hiszen ez a légkör termeti meg a munka alapját.
2000 Ft/ 45 perces órabérért tanítok - általános és gazdasági - német nyelvet, magyar (mint idegen) nyelvet, minden szinten. Angolból alapfokú szintig vállalom a tanítványaimat. Mint a táblázatban látható, a (kis)csoportok kedvezményesen tanulhatnak.

Ugyanitt élményközpontú nyelvoktatás! Ha nyitott, érdeklődő vagy, szereted az aktivitást és a kihívást, próbáld ki! A módszer alapja, hogy a tevékenység, melyet szívesen végzel, a célnyelven zajlik. Ha felkelti az érdeklődésedet, idegen nyelven tanulhatod a következő aktivitásokat - és a nyelvet: főzés,sütés, sporttevékenység (kirándulás, fitnesz), társasjáték. Óradíj az élményközpontú tanulás esetén megegyezés szerint.

Jelentkezés, érdeklődés:
E-mail: interviewnemetul@gmail.com
Mobil: 0036202748102

Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Megosztás: