• Követhetsz itt is

Debrecen

Lieli Mariann

Szeretettel várom azokat, akik tisztában vannak azzal, hogy mennyire nélkülözhetetlen az angol nyelv mindennapi életünkben, és úgy érzik, hogy van még mit fejlődniük. Egyszóval mindenkit, mert a nyelvtanulás igazi life-long learning. Nyugodt, stresszmentes óráimon személyre szabott tananyagból tanulhatnak a diákjaim, és együtt örülünk minden kis előrelépésnek.
Tanítok általános és üzleti/munkahelyi angolt is. Vállalok érettségi és nyelvvizsgafelkészítést minden szinten, a társalgási és íráskészség fejlesztését.

Fenyvesi Boglárka

Online angol magánoktatással foglalkozok több éve, számlaképesen. Célom, hogy TÉNYLEG megtanulj angolul beszélni, és ne csak a papír miatt tanulj.

Angol alapképzéses (BA) diplomám megszerzése alatt egy ideig ösztöndíjjal tanultam Angliában, így a ténylegesen használt nyelvet tanítom.

Amiért érdemes velem tanulni:

- teljesen személyre szabott haladás
- türelmes, segítőkész hozzáállás
- a lényeg, hogy értsd és tudd bátran használni a nyelvet

ÓRADÍJ: 4500 Ft / 60 perc. Az 1. óra ingyenes próbaóra.

HOL: Skype, Messenger, Whatsapp, Viber

Pelestyák Henrietta

Az angliai Darlington College of Technology Egyetemen végzett, valamint a Firthmoor Általános Iskolában gyakorlatot szerzett angol tanár magánórát tart kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak, nyelvvizsgára készülőknek különböző szinteken.


A franciaországi Université de Littoral Egyetemen, valamint a Debreceni Egyetemen végzett gyakorlattal rendelkező francia tanár magánórát tart kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak, nyelvvizsgára készülőknek különböző szinteken.

Feliratkozás Debrecen csatornájára