Bajusz Ádám
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 7/c
06702754094
0
Még nincs szavazat

Bajusz Ádám

Hola! Qué Onda?

Te hogyan fogsz megtanulni spanyolul, vagy angolul?

Én 6 évig tanultam spanyolt az iskolában, mindig ötösöket kaptam, a nyelvvizsgám is meglett. A meglepetés akkor ért, amikor Spanyolországba költöztem 10 évvel ezelőtt. Be kellett látnom, hogy a hagyományos iskolai oktatással csak a nyelvvizsgája lesz meg az embernek (már akinek meglesz), de nem úgy fogja a nyelvet használni, mint a helyiek! Én a nyelvvizsgán kívül arra is fel tudlak készíteni, hogy bármely spanyol nyelvterületen megálld a helyed.

Ha te ténylg spanyolul akarsz megtanulni, tőlem vegyél magánórákat. Spanyolországban, és Mexikóban is éltem, kubaiakkal is dolgoztam, tudom milyen a stílusuk, és ezt fogom átadni Neked is. Az órákon nem egy tanár-diák alárendeltségi viszonyt fogunk kialakítani, hanem egy olyat, ahol egyenlő felek vagyunk. Egy jóakarótól sokkal gyorsabban lehet tanulni, mint egy "főnöktől". Írj bátran az e-mail címemre: bajsz2004@gmail.com vagy csekkold le a facebook oldalamat: www.facebook.com/adam.bajusz.1

Túl szép, hogy igaz legyen? Az első óra ezért ingyenes, hogy Te magad tudd eldönteni, hogy tetszik-e a stílusom!

Várlak sok szeretettel!

Hasta ahora! :)

Angol és német oktatást is vállalok, hiszen a szállodákban, ahol dolgoztam természetesen rengeteg angol és német anyanyelvű is volt, így ezeken a nyelveken is anyanyelvi szinten beszélek.

Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Hétvégén
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Fotók: 
Megosztás: