• Követhetsz itt is
Fábián Ágnes
megbeszélés szerint
+36702508988
0
Még nincs szavazat

Fábián Ágnes

Kedves nyelvtanuló! // Dear student, please scroll down for English
Jelenleg jogi tanulmányokat folytatok az ELTE-n, de már rendelkezek egy orosz, illetve spanyol nyelvész diplomával, melyet júniusban kaptam meg.
Számomra a legfontosabb a nyelv használata és valódi tudása, amire sajnos nem fektet az oktatási rendszer kellő hangsúlyt, s nem is kínál erre lehetőségeket.
Nekem megadatott a spanyol nyelv elsajátítása egy Magyarországon élő mexikói család által, valamint az angol nyelven való kommunikáció egy amerikai szervezésű tábor végett. MIndkét nyelv mondhatni második anyanyelvem, hiszen nem hogy napi szinten használom őket, hanem egyszerűen szerves részei az életemnek (írásban lehet angolul többet kommunikálok, mint magyarul).
Kíváncsian várom a közös órákat!
Üdv,
Ági

Hi there!
My name is Ági, I was born and raised in Hungary. My mother is a teacher, so teaching language has not caused me any difficulties so far. My aim is to help you get through any sort of problems you are currently facing because of my beautiful, but freaking hard mother language. I speak English and Spanish fluently, so if you have any kind of questions, please feel free to contact me!
Looking forward to seeing you!
Love,
Ági

Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Hétvégén
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Fotók: 
Megosztás: