Szlavov Janka Angéla
+36205368692
0
Még nincs szavazat

Szlavov Janka Angéla

Jókedélyű, diplomás nyelvtanár vagyok, aki korábban hosszú éveket töltött az üzleti életben és hisz a személyközpontú oktatásban, akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó. Üzleti angol oktatását is vállalom. Hiszem, hogy Te is megtanulhatsz angolul. Helyszín: Újbuda vagy az online tér.

* Elakadtál az angol nyelv tanulásában vagy épp most vágnál bele? Netán nyelvvizsgára készülsz?
* A gyermeked korrepetálására keresel tanárt?
* Üzleti angolt tanulna, és nehezére esik beilleszteni idejébe a vállalati tanfolyamokat? Forduljon hozzám!

A hátteremről: Nemcsak nyelvtanár vagyok, de marketingkommunikáció szakközgazdász is, és idegenvezető is. Több éves, multinacionális cégeknél, gyakorlati munka során használt üzleti angol nyelvet is oktatok. (Elsősorban marketing, média/kommunikáció és értékesítés területén.)
Pro bono alapon speciális tanfolyamokon tolmácsolni is szoktam. Ezen kívül az előbb említett arcolvasási ismeretek alapszintű oktatását indítom el csoportos tanfolyami formában tavasszal, mely értékesítésben, HR-ben, de a személyes kommunikáció fejlesztésében is hasznos eszköz.

Hogyan tanítok? Egyénileg személyes és online (Skype, Zoom) órákat egyaránt vállalok, valamint céges, kihelyezett kiscsoportos oktatást is. Az utóbbi esetben az árakat és a részleteket illetően egyeztetés szükséges.
2 személy csoportos oktatását azonos nyelvismeret esetén vállalom, DE legközelebb csak a járvány végét követően! Jelenleg csak otthonomban oktatok.
Árak:
perc díj / fő
60 4 000
90 6 000
Számlaképes vagyok (alanyi adómentes).
Telefonszám: +36205368692
E-mail cím: jankaszlavov@hotmail.com

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Hétköznap
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Fotók: 
Megosztás: