• Követhetsz itt is

Felhasználási feltételek

A weblap tartalmának keresés része elérhető minden, a hatályos magyar jogszabályok szerint jog- és cselekvőképes egyén számára, regisztráció nélkül is. Nyelvtanár adatlap feltöltése azonban regisztrációhoz, majd belépéshez kötött.

A regisztrációval a Nyelvtanár elismeri, hogy

  • 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy,
  • gazdálkodó szervezet képviselője, aki általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós felhasználói adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.

A 'Regisztráció' menüpontra kattintást követően megjelenő felületen (a továbbiakban: regisztrációs felület) látható adatlapot Nyelvtanár értelemszerűen, valós adatainak megfelelően köteles kitölteni.

A 'Nyelvtanár adatok-Nyelvtanár adatok beküldése' kattintást követően megjelenő felületen (a továbbiakban: Nyelvtanár adatlap felület) látható adatlapot Nyelvtanár értelemszerűen, valós adatainak megfelelően köteles kitölteni.

A regisztráció sikeréről a Üzemeltető e-mailben nem tájékoztatja a Nyelvtanárt, a regisztráció befejezésével azonnal be lehet lépni a Weblapra. Érdemes élő email címet megadnia a Nyelvtanárnak, hiszen a regisztráció során Üzemeltető ellenőrzi, hogy a megadott e-mail cím valós-e.

A Nyelvtanár vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy a Nyelvtanár által megadott adatok nem valósak, vagy a Nyelvtanár új regisztrációval, új adatlapot hoz létre, úgy jogosult az érintett Nyelvtanár hozzáférését részlegesen vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, törölni.

A Basic csomag esetében az ingyenes megjelenés visszavonásig érvényes, a hirdetési díjak tekintetében az Üzemeltető a változtatás jogát fenntartja.

A Szolgáltató oldalaira történő regisztrációval továbbá fotóinak feltöltésével Nyelvtanár hozzájárul, hogy a rendszerbe általa feltöltött fényképeket a Szolgáltató a Weblapokat népszerűsítő reklámcélokra felhasználhatja.

A regisztrációval a Nyelvtanár hozzájárul ahhoz, hogy a részére érkező Nyelvtanarok.hu belső üzenetekről e-mail értesítés kerüljön kiküldésre.

A weblapon keresztül történő üzenetküldés azon Nyelvtanárok adatlapján érhető el, akik a Profi csomagra előfizetnek.

Üzenetküldés esetén kötelezően megadott adat: Saját név, E-mail cím, Tárgy, Üzenet. Előfordulhat, hogy Spam robotok keresik fel a weblapot. CAPTCHA ellenőrző kódot alkalmazunk ezek blokkolására.

A Profi csomag előfizetése után előre sorolt Nyelvtanár adatlap - az előfizetési feltételek teljesítése után - a többi kiemelt Nyelvtanár adatlapokat lejjebb sorolják.