Német

HLACS NORBERT

Tisztelt Nyelvtanulók!
Nemzetiségi német szakos bölcsész-tanár vagyok. NYELVTANULÁS=HÓDÍTÁS=ERŐ=HATALOM!

Ausztriában és a volt NDK-ban tanulmányokat folytattam.
Volt egyetemi, főiskolai oktató, vizsgáztató, /fő/vizsgáztató, érettségi elnök komoly gyakorlattal, türelemmel, lelkesedéssel szívesen tanít Benneteket személyesen Budapest 03., kerületben, - ÓBUDÁN - vagy ONLINE is.
Szudétanémet származás.
Referenciák: Siemens, Bizerba, GE /USA/.
ELTE/ITK, Corvinus, AVF Főiskola.

Wittmann Victoria

Szegeden Német ÉS Angol magánórákat vállalok. Több éves oktatási tapasztalattal rendelkező német magántanár vagyok. Állampolgárságom német és a német nyelvet Anyanyelvi szinten beszélem. Mindenfajta szintű német és angol nyelvű felkészítést vállalok (kezdő, haladó, gyerekek oktatása, nyelvvizsga, érettségi, verbális készségek, szókincsbővítés). Angol IELTS nyelvvizsgára felkészítést is vállalok!

Varga Kende Lőrinc

- Nyelvvizsgára felkészítés
- Külföldi munkavégzésre felkészítés
- Kommunikatív, interaktív órák, személyre szabott órák, egyéni tanmenet
- Online vagy személyesen Veszprémben és környékén
- 2600 Ft/45 perc
- 3600 Ft/60 perc

Az ELTE-n végeztem német szakon, külföldi tapasztalattal rendelkezem (Jena, Berlin, Heidelberg),8 éve tanítok németet cégeknél és magánórákon. Emellett doktori képzésben veszek részt német irodalomból.

DeutschÖsterreich

Kedves Nyelvtanuló!
Örülök, hogy idelátogattál, és megnézed az adatlapomat. Sokan félve kezdenek neki nyelvet tanulni. Én azt (is) szeretném megmutatni Neked, hogy nyelvet tanulni félelmek nélkül is lehet. Ehhez minden tudásom, gyakorlatom, bizonyítványaim megvannak.
Felsőfokú nyelvvizsgákkal, külföldi és belföldi gyakorlatokkal, referenciákkal rendelkezem.

Csákvári Zita

Kommunikálj Te is magabiztosan németül, szóban és írásban egyaránt!

Kreatív, hatékony, német nyelvtanulás profi német nyelvtanártól- több mint 10 éves tanári, pedagógiai tapasztalattal online nyelvtanulási formaként is.
A leghatékonyabb, kipróbált módszerek összeválogatásával!

Cél: Az egyensúly megteremtése és megélése a tanulás során, tapasztalat alapú tanulás által, hogy élmény lehessen az idegennyelvű megnyilvánulás, kommunikáció.

Látogass el a weboldalamra, nézz szét a blogon és vedd fel velem a kapcsolatot.

Varga-Házi Anikó

Több éves nyelvtanári tapasztalattal várom azok jelentkezését, akik német nyelvet szeretnének tanulni.
Kezdők, érettségire- és/vagy nyelvvizsgára készülők jelentkezését várom. Felzárkóztatásban illetve külföldi munkavállaláshoz szükséges ismeretek elsajátításában is szívesen segítek.
Oktatási helyszínek: Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló

Győri Zsófia

Szeretettel várok mindenkit VI. kerületi otthonomban, aki szeretne németül tanulni, vagy vizsgára készül. Egyetemi diplomával és felsőfokú fordítói végzettséggel rendelkezem.
Magyar nyelvből és irodalomból korrepetálást vállalok, ezenkívül a magyart mint idegen nyelvet is tanítom.

Kurucz Flóra

Brazíliában tanultam meg a portugál nyelvet. Erre alapozva sajátítottam el a portugál portugált és a spanyolt, melyekből megszereztem nyelvvizsgáimat. A beszéd központú tanulásban hiszek leginkább, a nyelvtanulás célja a jó kommunikáció. Játékos, változatos óráim alatt igyeszem úgy tanítani, hogy a tanuló egyszer csak arra legyen figyelmes, bármiről eltudunk beszélgetni. Innentől pedig már lehet tökéletesíteni, bővíteni, csiszolni az ismereteket. Kisgyerekektől idős tanulókig rendelkezem tapasztalatokkal.

Feliratkozás Német csatornájára