• Követhetsz itt is
Agnieszka
Budapest
06329008769
0
Még nincs szavazat

Agnieszka

Learn Polish with the Polish native speaker and certificated Polish language lector! :)
E-mail: lengyeltanulas@gmail.com.

I offer help in learning Polish language on every level /beginner, intermediate and advanced/, prepairing to any Polish language exams at every level with the most modern books and materials like videos, podcasts, songs, poems, carols, literacy and articles or texts about various topics, using traditional and interactive methods. I am Polish native speaker with 15 years experience in teaching Polish language as a second language. I would like to share with you my knowledge about Polish, the Polish people, Polish culture and history as well. It is possible to learn from everywhere via Skype/Hangout. On some first lessons it is needed to know basic level of English language. Later on Polish language is used at lessons only, for your better practise in real life situations. Everyone, who learns at me any full level, gets a small Hungarian/Polish and Polish/Hungarian dictionary for free untill the dict is available in a bookstore! If you are interested in learning Polish with me, please write me here or to my e-mail that I can give you more details. Feel free to write me in English, Polish and Hungarian.
__________________________________________________________________________________________

Sziasztok!

Lengyel nyelvtanulas lengyel anyanyelvu tanartol! Lengyel nyelvbol ajanlok segitseget, minden szinten /kezdo, halado, felso fokon/, felkeszitve minden szintu nyelvvizsgara a legmodernebb tankonyvekkel. Lengyel anyanyelvu vagyok. Barhonnan lehetseges tanulni Skype-on keresztul, de az elso orakon szukseges legalabb alap szintu angol nyelv, utana lengyel nyelven folyik a tanulas. Mindenki, aki nalam tanul, kap egy magyar-lengyel es lengyel-magyar kisszotart ingyenesen, egy szint befejezese utan. Ha erdekel a lengyel tanulas, kerlek irj batran magyarul, angolul, vagy lengyelul az alabbi emailcimre, amin feltehetsz tovabbi kerdeseket: Varom jelentkezeseteket!

Udvozlettel,
Agnieszka __________________________________________________________________________________________

Cześć!

Jeśli chcesz tylko poćwiczyć swój język polski, bo dawno nie używałeś języka i wiele zapomniałeś lub chcesz rozwijać umiejętności językowe albo przygotowujesz się do egzaminu certyfikatowego z języka polskiego, również mogę Ci pomóc. Serdecznie zapraszam także do luźnych konwersacji w temacie Twoich zainteresowań (m.in. polski w pracy, polski w gastronomii, polski dla studentów medycyny, polski w biznesie). Napisz do mnie!

Pozdrawiam,
Agnieszka __________________________________________________________________________________________

There are some comments from my a few Hungarian students:

18) Adam (2023): Aga nagyon alapos, nagyon részletorientált, nagyon szereti a tanítást, mindig 100%-ban felkészült, mindig motivált, soha nem mondja le az órákat, soha nem késik és mindig nagyon rugalmas a következő órák ütemezése során. Nemcsak beszélgetésre buzdítja diákjait, hanem arról is gondoskodik, hogy az órákon a témák és beszélgetések érdekesek legyenek. Könnyű és szórakoztató vele beszélgetni és dolgozni. Csak ajánlani tudom őt!

17) Katalin (2022): Úgy emlékszem, hogy 2018 februárjában kezdtem tanulni Agánál. A COVID miatt ezt kb. fél éve felfüggesztettem, de elhatároztam, hogy mindenképpen folytatom a tanulást – hiányoznak Aga órái. Azon kívül, hogy Aga igen felkészült, az órái élvezetesek, a magyarázatai könnyen érthetőek, türelmes, kedves személyiség. A tankönyveken kívül sok érdekes és hasznos kiegészítő anyagot használ. Mondhatom, hogy a valaha volt legjobb tanárom, vele a lengyel nyelvet könnyűnek találom – természetesen a memorizálásra rá kell fordítani a szükséges időt. Mindenkinek, aki komolyan gondolja és meg akar tanulni lengyelül szívből ajánlom Agát.

16) Agi B. (2021): ,,1 ève tanulok lengyelul Agaval Skype-on. Skyoe-on tanulni nagyon kènyelmes. Nagyon kedves, turelmes, szimpatikus, ès nagyon jó tanàrnak tartom. Az óràk èrdekesek, mindig felkèszult, jó pèldákat hoz (pl novella, dalok stb.). A lengyel elèg nehèz nyelv (az angolhoz kèpest) nekem fôleg a nyelvtan ès a kiejtès, de szeretem. A vàllalkozàsunk miatt egyre többet hasznàlom, ès sokat utazunk Lengyelországba is. Agat ajanlom mindenkinek, mi is folytatjuk tovàbb, szeretnèk közèpfoku szinten megtanulni.”

15) Orsi (2020): "Olyan magántanárt kerestem, akivel rugalmasan lehet tervezni az órákat, mert a munkahelyemen minden héten más beosztás szerint kell dolgoznom. Így találtam rá Agára, akivel mindig sikerült megfelelő időpontot egyeztetni, néha pedig még hétvégén is megtartotta az órát, ha a munkám miatt közbejött valami. Eleinte kicsit szkeptikusan álltam a Skype-os órákhoz, nem igazán tudtam, hogy mennyire lesz hatékony, de tetszett a gondolat, hogy nem kell időt töltenem az utazással. (ez még a covid előtt volt, ma már az online órák mindennaposak) Abban sem voltam biztos, hogy mennyire fogom megérteni angolul a nyelvtant, de mindenképpen lengyel anyanyelvű tanárt szerettem volna, a kiejtés miatt ezt fontosnak tartottam. Mint később kiderült, egyik kételyem sem jelentett problémát. Aga előre elküldi az anyagot emailben, így tudunk együtt haladni az órán és Skype-on leír minden fontos szót, mondatot vagy nyelvtani szabályt. Sokszor képekkel illusztrál, hogy jobban emlékezzek rá, videókat küld YouTubeon, ami az adott témához kapcsolódik vagy segíti a tanulást. Eközben mindig észben tartja, hogy mik az érdeklődési köreim és úgy próbál segíteni a tanulásban. (lengyel filmeket, sorozatokat, bandákat ajánl, stb). Angol nyelv tudása valóban szükséges, de elég hozzá az alap, aztán pedig ahogy az ember egyre több mindent megért, úgy Aga szépen lassan egyre több lengyelt kezd használni, míg végül már csak akkor beszél angolul, ha mindenképp szükséges. Mindeközben nagyon kedves és türelmes. Sokszor megesett, hogy a szétszórtságom miatt nem készültem fel az órára és sokadjára kellett elismételnie valamit, amiről tudtam, hogy már tudnom kellene, de sose láttam rajta, hogy idegesíteném vagy neheztelne rám. Mindig próbál új módszereket mutatni a tanulásra és a vidám személyisége motiváló. 2 éve tanulunk együtt, nyugodtan tudom ajánlani másoknak is, akik szeretnének megtanulni lengyelül és egy vidám, lelkiismeretes tanárt keresnek."

14) Dora B. (2019): "Ha jól emlékszem 2018. szeptemberében kezdtük a közös munkát. Aga végtelenül kedves és talán a legtürelmesebb tanár, akivel valaha találkoztam. A nyelvtanulással mindig is sokat küzdöttem, ezért számomra sokat jelentett, hogy Aga újra és újra elismételte a nyelvtant, vagy éppen a szavak jelentését, egészen addig, amíg meg nem jegyeztem őket. Ha a korábban tanultakkal megint gondom akadt, megmutatta, hogy hol van a könyvben az adott nyelvtan és újra átismételtük. A közös munka elején megbeszéltek szerint 5 leckénként írtunk egy-egy kis "dolgozatot", hogy lássuk, mennyire sikerült megértenem és elsajátítanom az anyagot. Aga még a saját tanulási módszereimet és érdeklődési körömet is figyelembe vette és ennek megfelelően igyekezett személyre szabott órákat tartani. Annak kifejezetten örültem, hogy nem kellett megvásárolnom egy csomó könyvet, hanem minden szükséges anyagot megkaptam az óra előtt e-mailben.
Aga reggeltől estig tart órákat (olykor hétvégén is), így még az én kaotikus időbeosztásom mellett is sikerült megfelelő időpontot találnunk. Kezdetben elég szkeptikusan álltam a Skype órákhoz, mert még sosem volt ilyenben részem, de összességében nem éreztem hátrányát (kivéve amikor nem volt internetem), sőt, kifejezetten kényelmesnek bizonyult, főleg akkor, amikor reggel 8-kor volt óránk és nem kellett hajnalban fölkelnem, hogy bemenjek a városba a reggeli csúcsforgalomban."

13) Judit hozzászólása 2019-01-06 20:45:53 Egy évig tanultam lengyelül Agával, intenzíven (heti 2x1,5óra). A Skypon tartott órákból soha egy percet sem csalt el, órát soha nem mondott le! Aga egy tünemény! Pontos, precíz, türelmes, kedves és nagyon-nagyon segítőkész! Magyarázatai világosak. Csekély angol tudásom sem volt akadáy, Aga áthidalta ezt a problémát, képeket csatolt, ha valamit nem értettem! A kiejtésben nála jobban senki nem tud segíteni! Szívből köszönök mindent Aga! :)

12) Agnes_Kovacs (Agnes) hozzászólása 2018-05-17 22:54:20 Én jelenleg 4 hónapja tanulok lengyelül Aga-val. Nagyon jó, hogy Skype-on kerresztül is tanít, így másik országból is tudom vele tartani a kapcsolatot. Az anyagokat mindig időben elküldi és mindig pontosan tudja, hol tartottunk, milyen házi feladatot adott fel. Rugalmas, nem riad vissza még a korán keléstől sem, ha nincs más jó időpont! :) Az órák anyaga mindig jól felépített. Sok nyelvtant tanulunk, ami a helyes beszédhez szükséges is, bár néha nehéz. Van amikor rövid időre csüggedek, de Aga ezt rögtön észre veszi és bíztat. Egyszer még külön táblázatot is készített nekem, hogy biztosan minden érthető legyen. :) Én csak AJÁNLANI TUDOM nagyon jó tanár és mindenkinek a képességéhez megfelelő, egyéni órákat tart!

11) bisti87 (Istvan) hozzászólása 2017-10-31 22:19:15 Aga a legjobb nyelvtanár, akivel valaha találkoztam. A skypon keresztüli tanulás eddigi tapasztalatom alapján (2 hónap) nagyon hatékony. Aga minden alkalomra előre küldi a tananyagot, rendkívül rugalmas és testreszabott óráink vannak, jó érzés vele tanulni. Aga nemcsak tanít, hanem folyamatosan inspirál és bíztat. Az órák érdekesek és változatosak, remekül beszél angolul, az anyagot érthetően elmagyarázza, a házi feladatot kijavítva küldi vissza. Abszolút profi, megbízható, figyelmes és kedves:)

10) krupowki (Katalin) hozzászólása 2017-02-01 21:07:54 Én lengyel szakon végeztem, eddig nem használtam a nyelvet ezért elég sok mindent sikerült elfelejtenem. Agnieszkára ezen az oldalon találtam rá. Mivel a lengyel nyelvtanítási módszerekkel kapcsolatban van már viszonyítási alapom, úgy gondolom, hogy minden téren maximálisan meg vagyok elégedve vele, a felkészültségét és a módszerét tekintve egyaránt. Az óráin, melyek mindig jó hangulatban telnek sosem marad olyan kifejezés, amit ne írt volna körbe százszor, hogy megértsem, illetve a hiányosságaim korrigálására is nagy hangsúlyt fektet. Úgy érzem nagyon sokat lehet tőle tanulni, főleg hogy lengyel anyanyelvű, és valóban a beszélt nyelvet tanítja. Számomra pozitívum, hogy skypon keresztül vállal tanítást, hiszen ez mindenkinek nagyon kényelmes. Csak ajánlani tudom mindekinek, aki éppen azon gondolkozik, hogy belevágjon a lengyel nyelv tanulásába!:)

9) duplavid (Eva) hozzászólása 2017-01-12 11:29:34
Aga az egyik (ha nem a) legjobb nyelvtanár, akivel valaha dolgoztam, profi, türelmes és mindamellett rendkívül felkészült és intelligens. Néhány hónapja tanulok csupán lengyelül, de már felfedeztem, hogy már jobban értem a lengyel kollégáimat, miközben egymás között beszélgetnek. Nagyon sokat köszönhetek neki, mindenkinek csak ajánlani tudom, ha lengyelül szeretne tanulni!

8) orultbogar (Dora) hozzászólása 2014-03-12 20:05:01
Aga már a legelején ráérzett, mire van szükségem a lengyel nyelvtanulásban. Felkészült és tapasztalt nyelvtanár, bármilyen kérdés esetén segít. Az órák rendkívül jó hangulatban telnek, és a tanuló igényeihez igazodnak. A nyelvtan és beszéd gyakorlása kellő arányban van jelen az órákon. Nekem sokat segít, hogy gyakran kell fogalmazásokat írnom házi feladatként, melyeket az azt követő órán kijavítva kapok vissza, így tanulok a saját hibáimból. Aga az első órán megkért, írjam le neki, milyen témák érdekelnek leginkább, mindig próbál az érdeklődésemnek megfelelő szövegeket és feladatokat hozni az órára. Csak ajánlani tudom őt azoknak, akik profi és lelkiismeretes lengyel nyelvtanárra vágynak! ;)

7) galteddy95 (Teodora) hozzászólása 2013-10-23 09:49:30
Én csak pár hete kezdtem Agánál a tanulást, de hihetetlen gyors ütemben haladok mert mindent részletesen elmagyaráz és nagyon jó anyagai vannak az órákhoz. Az órák nagyon intenzívek, jó hangulatban telnek (végképp nem unalmasak) és folyamatosan érzem hogy fejlődök. Aga igazán megszeretteti velem a lengyel nyelvet, így mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeretne lengyelül tanulni ;)))

6) liftman (Gergely) hozzászólása 2013-05-27 22:14:37
Egyelőre rövid időre tudtam belekóstolni a tanulásba, 2 felsőfokom van nyugati nyelvekből, ez az első szláv nyelv, és sajnos egy időre fel kell függesztenem de hiányozni fog mert nagy kihívás volt felkészülni a hatalmas anyagmennyiségre, és izgalmas nyelv. Fent írták mások hogy Aga elszánt, alapos, és nem hagyja az embert ellustulni. Teljesen látszik, hogy tudja, hogy nagyon nagy munka kell hozzá, ha komolyan gondolja az ember. Jó kedélyű, de feszes tempójúak az órák, nincs elmaradozás meg átrakosgatás. Aki tényleg meg akar tanulni, abszolút ajánlott. Tényleg el tudom hinni, hogy fél év alatt megtanulnék lengyelül. Remélem tudom folytatni. Ja, és persze, Skype, abszolút előny.

5) verakcsi (Veronika) hozzászólása 2013-03-23 09:43:07
Egy rövid ideig tanított Aga. Nagy előny, hogy skype-n keresztül tudtunk tanulni, így nem kellett időpontra menni, hazajönni stb. Kényelmesen otthonról tudtam csatlakozni az órákhoz.
Aga kedves és felkészült tanár. Már az első órán kiderült, hogy van tapasztalata, vannak anyagai és koncepciója a tanítást illetően. Angol nyelven kezdtük, majd végig lengyelül. Kicsit azért számomra nehéz (annak ellenére, hogy tudok angolul), hogy ha valamit nagyon nem értettem angolul kellett megértenem. Néha emiatt elvesztettem a fonalat. Egy magyar anyanyelvűvel az ilyen dolgokat könnyen áthidaljuk.
Mindenesetre ajánlom! Az órák díjai is kedvezőek összehasonlítva más tanárokkal. Amennyiben lengyel tanárra lenne megint szükségem, mindenképpen hozzá fordulnék.

4) Mézi (Judit) hozzászólása 2013-03-22 10:00:29
Nagyon lelkes, türelmes tanár Aga, kiváló angol nyelvtudással tanít lengyelül. Így az angolt is gyakorlom. Jól felkészül az órákra, és több könyvet, anyagot használunk. Ha néha el is keseredek a lengyel nyelvtan miatt (ami igen nehéz, még a némettől is bonyolultabb) Aga mindig fellelkesít és megszeretteti a lengyel nyelvet, kultúrát. Minden óra után feldobódom, és újra lelkesen állok a tanuláshoz. Ajánlom mindenkinek, ha érdeklődnek a lengyel nyelv iránt.

3) timeahatos6 (Timea) hozzászólása 2013-03-18 16:12:29
A nyelvtanulás számomra soha nem volt még ennyire könnyed és jó hangulatú mint Agnieszkával. Hatalmas előny, hogy anyanyelvi szinten beszéli a lengyelt, ezáltal olyan hasznos szófordulatokat is megtanulhatok amit könyvekből biztos nem.Minden óra változatos, egyedi és bár maga a lengyel nyelvtan igazán nem egy egyszerű dolog, Agnieszka mindig megmutatja a logikát ami benne rejlik, így segítve elő a könnyebb tanulást . Az órák angol nyelven zajlanak, így egyszerre két nyelvet gyakorolhatok, ami szintén nagyon klassz dolog. Maga a tanár nagyon profi, mindig felkészült,végtelenül türelmes:-)  Szerintem tanításának sikere abban rejlik, hogy mindig érdekes anyagokat készít a tankönyv és a munkafüzet mellett, soha egy óra sem unalmas, a nyelvtant mindig gyakorlati példákon is bemutatja, és napról- napra érzem hogy egyre többet tudok már lengyelül. HA valaki egy igazán jópofa, precíz, lelkiismeretes lengyel tanárt keres, akkor már meg is találta:-)

2) Skawina (Johanna) hozzászólása 2013-03-05 10:28:44
Már régóta kerestem lengyel nyelvtanárt és köszönöm a sorsnak ( és az internetnek) hogy Aga-ra találtam. Nagyon rugalmas, intelligens, jó humorú, igazán profi tanárt ismertem meg személyében, abszolút egyénre szabott órákat tart, mindig leköti a figyelmemet, a 90 perces órák nagyon gyorsan eltelnek. Ha bárhol elakadok újra és újra türelmesen elmagyarázza. Az óráink skypon át történnek, ami nagyon kényelmessé teszi a tanulást. Nagyon elégedett vagyok Vele, szuper jó tanár!!!! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

1) Mazsi (Rita) hozzászólása 2012-12-12 12:44:45
Lassan két éve tanít Agnieszka lengyelül, azelőtt semmilyen szinten nem tanultam a nyelvet. Nagyon precíz és segítőkész, ezenkívül mindig figyelembe veszi, hogy jelenleg felsőoktatásban tanulok, így van, hogy kevesebb időt tudok a lengyel tanulásra fordítani. Nagy előnyt jelent Agnieszkánál, hogy vállal skype órákat, amik meglepően egyszerűen zajlanak, így is tudunk haladni az anyaggal.. Nagyon változatosan tanít, nem csak a nyelvre, hanem a lengyel kultúrára is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Hétvégén
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Fotók: 
Megosztás: