• Követhetsz itt is

Olasz

Salomonné Csiszár Pálma

Apanyelvem az eszperantó, édesapámtól tanultam gyerekként. Az ELTE-n végeztem olasz és eszperantó szakon. 20 éve oktatom az eszperantót, számos tanfolyamot tartottam, tankönyveket lektoráltam és az Akadémiai Kiadó Origó Eszperantó írásbeli nyelvvizsga és Eszperantó-magyar tematikus nyelvvizsgaszótárát szerkesztettem.
Jól ismerem a vizsgakövetelményeket, sok-sok tanítványom vizsgázott már sikeresen.
Olaszból kezdőket vállalok.

Erőss Péter

Angol, német, olasz nyelvoktatás 14 éves korig

Angol, német és olasz nyelvoktatás általános iskolások részére hétvégén is, jelenleg elsősorban online, Skype-on keresztül.

Az angol és német nyelvet a napi munkámban évek óta használom, olaszul rendszeresen kommunikálok írásban és szóban (nem szakmai szinten). Mindhárom nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem (angol és német nyelvből pénzügyi szakirányú nyelvvizsgával).

45, 60 és 90 perces órákat tartok, a Diákok igényéhez alkalmazkodva.

Alessandro

Szia! Alessandro vagyok, 2005 óta élek Budapesten és 12 èvet a kéttannyelvű olasz-magyar Szent László gimnáziumban és a Szent István Egyetemen tanítottam mint olasz anyanyelvű tanár.
Szeretek tanítani, követni a diákokat nyelvi készségeik fejlődésében. Az a célom, hogy a lehető legjobban hasznosítsák a nyelv megtanulására képességeiket, amit úgy érek el, hogy Olaszország és kultúrája iránt igyekszem felkelteni érdeklődésüket.

Francesco Baracetti

Kedves leendő diákjaim!

Francesco Baracetti vagyok, 36 éves olasz férfi Udinéből, már több éve Budapesten élek.
Hatékony és vicces olasz és angol nyelvórákat adok Skype-on keresztül, pragmatikus és gyors tanulási módszerekkel, kedvező áron.

4000 Ft/60 perc/egyéni óra
3000 Ft/60 perc/csoportos óra (maximum 3 résztvevővel)
Az első, 15 perces bemutatkozó alkalom ingyenes.

Elérhetőségek:
Skype: francesco.baracetti
Email: baracetti-guanin@libero.it
Mobil: 0036705326080

Kiss-Valickó Erika

BESZÉDCENTRIKUS OLASZ

Szeretnél jó hangulatú, beszédcentrikus nyelvórákon, a saját ritmusodban haladva, olaszul tanulni Budapest egy jól megközelíthető részén, elérhető áron?
Szeretnéd megtanulni olaszul kifejezni a véleményed minden hétköznapi témában, akár felsőfokon is?
Szeretnél egy segítő kezet, aki átvezet az olasz nyelvtan rejtelmes útvesztőin?

Kalpagos Szabó Ágnes

Amikor 14 évvel ezelőtt olasz nyelvtanári képzésre jelentkeztem Szegeden, nem a tanítás volt a fő motivációm. Olaszul akartam élni, beszélni, gondolkodni, átérezni a Dolce Vitát, hangosan és hadonászva vitatkozni, ahogy azt az olaszok teszik és amibe betekintést is nyertem az olaszországi munkáim során. Ugyanezt - immár 4 év főiskola és 10 év tanítási tapasztalat után – szeretném átadni neked, leendő diákomnak, hogy ne csak a könyvből ismerd meg az olasz nyelvet. Ennek érdekében rengeteg életszerű anyagot használunk, mint filmnézés, dalszövegek, reklámok.

Erdi-Krausz Erika

Nyelvóráim beszédcentrikusak, mindig naprakész témákat dolgozunk fel akár hétköznapi, akár üzleti témakörben. Vállalok nyelvizzsga felkészítést, nyelvtani rendszerezést, beszélgetős órákat már több, mint tíz éves tapasztalattal.
Gyere, ha most kezdenél új nyelvet tanulni, vagy ha már sokadszor kezded újra!

Dr. Rácz Barbara, olasz

Játékosítás (gamification) és dráma, beszédcentrikus nyelvtanulás angol vagy olasz nyelven gyermekeknek és felnőtteknek is. Kis csoportokat is szeretettel várok.

Ugyanakkor segíthetek az alapfokútól az akadémiai szintű nyelvtudás csiszolásában, egyénre szabott programmal.

Az országban egyedüliként szülő-gyermek órákat is tartok. További információ a honlapomon elérhető.

Külföldi tapasztalattal rendelkezem két kontinensről.

Feliratkozás Olasz csatornájára