• Követhetsz itt is

Angol

Szlavov Janka Angéla

Jókedélyű, diplomás nyelvtanár vagyok, aki korábban hosszú éveket töltött az üzleti életben és hisz a személyközpontú oktatásban, akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó. Üzleti angol oktatását is vállalom. Hiszem, hogy Te is megtanulhatsz angolul. ENgem keress, ha:
* Elakadtál az angol nyelv tanulásában vagy épp most vágnál bele? Netán nyelvvizsgára készülsz.
*Régen tanultál angolul, de most újrakezdenéd.
* A gyermeked korrepetálására keresel tanárt.
** Üzleti angolt tanulna, és nehezére esik beilleszteni idejébe a vállalati tanfolyamokat? Forduljon hozzám!

Heincz Nóra

Turbózd fel az angol nyelvtanod! Nem vagy elégedett az angol tudásoddal? Beszélnél angolul, de nem tudod helyesen kifejezni magad? Rossz jegyeket kapsz angolból az iskolában, vagy netalán próbáltál már nyelvvizsgázni, de nem sikerült?

A kudarc oka sokszor az, hogy nincs még meg a megfelelő szerkezeti tudás. Enélkül pedig nem tudod flottul kifejezni magadat és az angolod erőltetett és darabos lesz. Szeretnél te is tökéletes angol tudást? Jelentkezz nálam angol órára!

Marjai Kata

Angol tanári munkámba a nyelvelsajátítás oktatáskutatási eredményeit folyamatosan beépítem. A tanulás élmény, a diákjaim az angol nyelv mellett a tanulás folyamatát is megismerik és tanulási technikákat sajátítanak el. Észrevehetően gyorsabban kezdenek el beszélni, hiszen az órákon használható angolt tanulnak. Street Smart English

Általános angol: Street Smart English - az az angol nyelvfejlesztés, ami amit a mindennapokban használunk

Coaching angol: B2 szinttől - az üzleti életben hasznos készségek, soft skills megismerése és gyakorlása

Erőss Péter

Angol, német, olasz nyelvoktatás 14 éves korig

Angol, német és olasz nyelvoktatás általános iskolások részére hétvégén is, jelenleg elsősorban online, Skype-on keresztül.

Az angol és német nyelvet a napi munkámban évek óta használom, olaszul rendszeresen kommunikálok írásban és szóban (nem szakmai szinten). Mindhárom nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem (angol és német nyelvből pénzügyi szakirányú nyelvvizsgával).

45, 60 és 90 perces órákat tartok, a Diákok igényéhez alkalmazkodva.

Lieli Mariann

Szeretettel várom azokat, akik tisztában vannak azzal, hogy mennyire nélkülözhetetlen az angol nyelv mindennapi életünkben, és úgy érzik, hogy van még mit fejlődniük. Egyszóval mindenkit, mert a nyelvtanulás igazi life-long learning. Nyugodt, stresszmentes óráimon személyre szabott tananyagból tanulhatnak a diákjaim, és együtt örülünk minden kis előrelépésnek.
Tanítok általános és üzleti/munkahelyi angolt is. Vállalok érettségi és nyelvvizsgafelkészítést minden szinten, a társalgási és íráskészség fejlesztését.

Fábián Ágnes

Kedves nyelvtanuló! // Dear student, please scroll down for English
Jelenleg jogi tanulmányokat folytatok az ELTE-n, de már rendelkezek egy orosz, illetve spanyol nyelvész diplomával, melyet júniusban kaptam meg.
Számomra a legfontosabb a nyelv használata és valódi tudása, amire sajnos nem fektet az oktatási rendszer kellő hangsúlyt, s nem is kínál erre lehetőségeket.

Farkas Marcell

Nemzetközi, részben angliai kutatási projektekben résztvevő doktorjelöltként házi tanítás keretében vállalok egyéni angol korrepetálást, nyelvvizsga- (pl. TELC, ECL) és érettségi-felkészítést Budapesten (XIV. kerület és környéke, elsősorban XIII. VI. VII. ker.).

Az oktatás beszédközpontú, gyakorlatias nyelvórákat jelent, ráadásul az első 60 perces próbaóra ingyenes!

Várlak szeretettel! :)

Feliratkozás Angol csatornájára