• Követhetsz itt is

Francia

Juhászné Lantos Melinda

Diplomás francia nyelvtanárként és szakfordítóként több éves tanítási tapasztalattal vállalok diákokat általános iskolás kortól, online formában. Főiskolai éveim alatt Erasmus ösztöndíjjal egy szemesztert volt lehetőségem Franciaországban tölteni, majd diplomám megszerzését követően nemzetközi területen dolgoztam francia referensként. Három éve több nyelviskolában is tanítok. Óráimat egyénre szabottan építem fel, ezért a tanulást mindig megelőzi egy bemutatkozó beszélgetés (haladóknak szintfelméréssel), ahol átbeszéljük az igényeket, célokat is.

Varga Zsoltné

Francia nyelvből közép és emelt szintű érettségire, bármilyen fokú nyelvvizsgára, pótvizsgára felkészítést, tanév közbeni korrepetálást vállalok.

Azok jelentkezését is várom, akik francia nyelvterületre szeretnének költözni, ill. ott munkát vállalni és ehhez szeretnék a szükséges nyelvtudást megszerezni, vagy csupán a nyelv szépsége miatt ismerkednének a nyelvvel:)

Számlaképes vagyok.

Nagy Liza

A Móricz Zsigmond körtérnél, vagy online francia, angol és magyar mint idegen nyelv oktatást vállalok. Gyerekek és felnőttek jelentkezését szívesen is várom. (Scroll down for english and french)

Amiben segíteni tudok:
- érettségire felkészítés
- nyelvvizsgára felkészítés, alap-, felső-, középfokon
- korrepetálás
- meglévő tudás szinten tartása
- gimnáziumi felvételire felkészítés
- beszédkészség fejlesztés

Kása Judit

Franciául megtanulni, beszélni a nyelvet egy csodálatos dolog. Bátran merem mondani, hogy aki megérti a francia struktúráját, az bármilyen nyelven képes elboldogulni ezután.
Sok év tapasztalattal a hátam mögött vállalok nyelvoktatást franciául, igazából bárkinek.
Akár munkához, akár utazáshoz, akár tanulmányok mellé kiegészítésként van szükséged a franciára rugalmas időbeosztással válallalok oktatást.

Pallag Nelli

Egyénre szabott, angol és/vagy francia órák, kezdőtől haladó szintig, akár csoportosan is. Több mint 5 éve tanítok francia és angol nyelvet mind mágán útón, mind nyelviskoláknak. Érettségire és nyelvvizsgára való felkészítést vállalok minden szinten, de azokat is szívesen fogadom, akik a nyelv szeretete miatt vagy hobbiból tanulnának. Az órák egyértelműen kommunikáció központúak.
Telefonos ill. e-mail-es elérhetőségem a következő : 30/892-3777 ; pallagnelli@gmail.com

Feliratkozás Francia csatornájára