• Követhetsz itt is
Francesco Baracetti
Budapest
0036705326080
0
Még nincs szavazat

Francesco Baracetti

Kedves leendő diákjaim!

Francesco Baracetti vagyok, 36 éves olasz férfi Udinéből, már több éve Budapesten élek.
Hatékony és vicces olasz és angol nyelvórákat adok Skype-on keresztül, pragmatikus és gyors tanulási módszerekkel, kedvező áron.

4000 Ft/60 perc/egyéni óra
3000 Ft/60 perc/csoportos óra (maximum 3 résztvevővel)
Az első, 15 perces bemutatkozó alkalom ingyenes.

Elérhetőségek:
Skype: francesco.baracetti
Email: baracetti-guanin@libero.it
Mobil: 0036705326080

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OLASZ NYELVÓRÁK:
- Nagy előny, hogy olasz anyanyelvű vagyok, jó magyar nyelvtudással, ami nagyon ritka! Tudlak tanítani közvetlenül olasz nyelven, magyarul vagy angolul is, ha szeretnéd.
- Nem rendelkezem tanári diplomával, de saját magam is lelkes nyelvtanuló vagyok! Teljesen kezdő szintről tanultam meg a magyar nyelvet C1-es szintig, ezért tudom, milyen egy bonyolult nyelvet az alapoktól elsajátítani.
- A nyelvtani szabályok tanulásán és a gyakorláson túl egyéni tanulási módszerekkel is oktatok. Fontosnak tartom, hogy gyorsan bővüljön a szókincsed, elsőként a kulcsszavakra összpontosítunk, próbálunk hasonlóságokat felfedezni a már elsajátított nyelveiddel. Ezáltal egy kezdőnek hatékonyan tudok segíteni abban, hogy hamar társalgási szintre jusson, ha pedig haladó vagy, megtanítalak a mindennapi kifejezések magabiztos használatára, úgy, hogy anyanyelvűekkel is könnyen kapcsolatot tudj teremteni.
- Fontosnak tartom, hogy már egészen a tanulás elejétől beszéljenek a diákok, de nem erőltetett módon, sokkal inkább humorral fűszerezve. Szívesen megismertetlek az olasz szlenggel, különleges kifejezésekkel és szólásokkal.
- Szeretném, ha kliséken túl megismernéd az autentikus Olaszországot (például a
gondolkodásmódot, aktuális történelmet, a társadalmat, showbizniszt, sportot, a helyi szokásokat, gazdaságot és az aktuális társadalmi helyzetet, persze, csak ha érdekel).
- Igényeidtől függően tudok tankönyvet ajánlani, de a saját anyagomból is tudlak
tanítani.
- Szívesen adok „csak társalgási” órákat egyéni és csoportos formában is.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Fizetés a Skype óra megkezdése előtt vagy az óra elején lehetséges
- A fent leírt áron időként személyesen is vállalok tanítást (nagyjából havi rendszerességgel) Budapest belvárosában vagy ahhoz közel.

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Este
Hétköznap
Hétvégén
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Megosztás: