• Követhetsz itt is
Dezséry-Szük Dorottya
Szentendre
+36209431881
0
Még nincs szavazat

Dezséry-Szük Dorottya

Többéves külföldi tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanár online órákat vállal angol és spanyol nyelvből a következő területeken:
- iskolai korrepetálás
- nyelvvizsga-előkészítés (B1, B2, C1)
- kétszintű érettségi előkészítés
- társalgás, szintentartás
- abszolút kezdő nyelvoktatás

Érdeklődés, részletek:
epatio24@gmail.com
06 20 943 1881

*

Angol és spanyol szakos MA diplomám megszerzése óta folyamatosan foglalkozom fordítással és nyelvoktatással.
Nyelvterületen több, mint négy évig éltem; az Egyesült Királyságban töltöttem hosszabb időt, Spanyolországban kétszer tartózkodtam ösztöndíjjal, egy évig angoltanárként dolgoztam az Inlingua Las Palmas nyelviskolában, valamint Indonézia fővárosában, Dzsakartában tanítottam nyelvet a Raffles International Christian School gimnáziumában, ahol csoportokat készítettem fel az IGCSE vizsgára. Természetesen mindkét esetben anyanyelvi környezetben és/vagy anyanyelviekkel dolgoztam együtt. Céges, nyelviskolai környezetben, és magánórák formájában is tanítottam eddig, illetve az ECL rendszerén keresztül vizsgáztattam angolból. Fordítással az egyetemi évek óta foglalkozom, a PPKE fordítástechnikai és műfordítói szemináriumain, valamint az ELTE latin-amerikai műfordítói programján vettem részt, és a Kodolányi Főiskolán szereztem angol nyelvi gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói diplomát.

​Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozom a fent említett szakterületeken, szakfordítással, szerkesztéssel, lektorálással és nyelvoktatással foglalkozom.

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Hétköznap
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Fotók: 
Megosztás: