Farkas Krisztina EV
Budapest
06303123965
0
Még nincs szavazat

Farkas Krisztina EV

Szia!

Farkas Krisztinának hívnak, 2019-ben végeztem a veszprémi Pannon Egyetem anglisztika szakán.

Magántanári és nyelviskolai tapasztalattal, egyéni tanterv alapján készítek fel bárkit bármilyen angol nyelvű szituációra, legyen az korrepetálás, felvételi, külföldi munkavállalás, utazás, érettségi, nyelvvizsga.
2019-ben végeztem a veszprémi Pannon Egyetem anglisztika szakán, ahol részletes nyelvészeti képzésben részesültem, az amerikanisztika specializáción kívül minorként 50 kreditnyi pedagógiai tárgyat is teljesítettem. Szakdolgozatomat konfesszionalista költészetből írtam, továbbá többek között itt alakult ki érdeklődésem a különböző dialektusok iránt.

Egy évet töltöttem tanfolyamfelügyelőként egy nyelviskolában, ahol nagy hangsúlyt fektettem az egyes tanulási metódusok, valamint a magyar és nemzetközi nyelvvizsgarendszerek megismerésére. Ezt a tudást felhasználva személyre szabott tanácsokkal tudom ellátni a nyelvtanulót ilyen téren.

2019-ben indítottam el egyéni vállalkozásom, melyben angol nyelv tanítására szakosodom. Egyénre szabott curriculum felállításával igyekszem segíteni a nyelvtanulót célja elérésében. Visszajelzések szerint a legfőbb erősségeim közé tartozik, hogy mindenkivel megtalálom a közös hangot és ezáltal érthetően el tudom magyarázni az egyes nyelvtani struktúrákat.

Oktatott nyelv: 
Szint: 
Alapfok
Középfok
Felsőfok
Időpontok: 
Reggel
Délelőtt
Délután
Este
Hétköznap
Oktatás típus: 
Személyesen
Online
Megosztás: