• Követhetsz itt is

Budapest

Soproni Theodóra

15 éve tanítok német nyelvet, emellett nyelvvizsgáztatóként is tevékenykedem. Ha tehát nyelvvizsgázni szeretnél, nálam a helyed! Hogyan oktatok? Nagyon kommunikatívan, sokat kell beszélned, szituációs játékot játszanod, és sok házi feladatot írni. A célom, hogy elérd a célod! Ezenkívül még tanítok orosz nyelvet is, de csak kezdőknek.
Szeretettel várlak!

Salomonné Csiszár Pálma

Apanyelvem az eszperantó, édesapámtól tanultam gyerekként. Az ELTE-n végeztem olasz és eszperantó szakon. 20 éve oktatom az eszperantót, számos tanfolyamot tartottam, tankönyveket lektoráltam és az Akadémiai Kiadó Origó Eszperantó írásbeli nyelvvizsga és Eszperantó-magyar tematikus nyelvvizsgaszótárát szerkesztettem.
Jól ismerem a vizsgakövetelményeket, sok-sok tanítványom vizsgázott már sikeresen.
Olaszból kezdőket vállalok.

Marjai Kata

Angol tanári munkámba a nyelvelsajátítás oktatáskutatási eredményeit folyamatosan beépítem. A tanulás élmény, a diákjaim az angol nyelv mellett a tanulás folyamatát is megismerik és tanulási technikákat sajátítanak el. Észrevehetően gyorsabban kezdenek el beszélni, hiszen az órákon használható angolt tanulnak. Street Smart English

Általános angol: Street Smart English - az az angol nyelvfejlesztés, ami amit a mindennapokban használunk

Coaching angol: B2 szinttől - az üzleti életben hasznos készségek, soft skills megismerése és gyakorlása

Erőss Péter

Angol, német, olasz nyelvoktatás 14 éves korig

Angol, német és olasz nyelvoktatás általános iskolások részére hétvégén is, jelenleg elsősorban online, Skype-on keresztül.

Az angol és német nyelvet a napi munkámban évek óta használom, olaszul rendszeresen kommunikálok írásban és szóban (nem szakmai szinten). Mindhárom nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem (angol és német nyelvből pénzügyi szakirányú nyelvvizsgával).

45, 60 és 90 perces órákat tartok, a Diákok igényéhez alkalmazkodva.

Fábián Ágnes

Kedves nyelvtanuló! // Dear student, please scroll down for English
Jelenleg jogi tanulmányokat folytatok az ELTE-n, de már rendelkezek egy orosz, illetve spanyol nyelvész diplomával, melyet júniusban kaptam meg.
Számomra a legfontosabb a nyelv használata és valódi tudása, amire sajnos nem fektet az oktatási rendszer kellő hangsúlyt, s nem is kínál erre lehetőségeket.

Farkas Marcell

Nemzetközi, részben angliai kutatási projektekben résztvevő doktorjelöltként házi tanítás keretében vállalok egyéni angol korrepetálást, nyelvvizsga- (pl. TELC, ECL) és érettségi-felkészítést Budapesten (XIV. kerület és környéke, elsősorban XIII. VI. VII. ker.).

Az oktatás beszédközpontú, gyakorlatias nyelvórákat jelent, ráadásul az első 60 perces próbaóra ingyenes!

Várlak szeretettel! :)

Feliratkozás Budapest csatornájára